Menu

Fiscaal advies

Wilt u uw fiscale positie optimaliseren? Of zit u met een fiscaal vraagstuk of met een lastige vragenbrief van de Belastingdienst? Voor fiscaal advies kunt u uitstekend bij ons terecht!

Of het nu gaat om het optimaliseren van een bestaande fiscale structuur of het opzetten daarvan, de overname van een onderneming of de aankoop van onroerend goed, om een bedrijfsopvolging of om overdracht van vermogen, wij weten raad.

Wij doen geen administraties en verzorgen geen aangiften.

Fiscaal advies op maat

Bij ons krijgt u fiscaal advies op maat. Wij brengen de knelpunten in kaart en geven de mogelijke oplossingen. Creatief nadenken over de mogelijkheden en altijd up-to-date zijn, is bij ons de sleutel. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van de fiscale en juridische ontwikkelingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waar dit een meerwaarde geeft, werken wij graag samen met andere dienstverleners. Zo kunnen wij uw accountant ondersteunen bij de verwerking van de fiscale positie in de jaarrekening of uw notaris bij het opzetten van de door u gekozen ondernemingsstructuur.

Second-opinion?

U kunt bij ons ook terecht indien u behoefte heeft aan een second-opinion bij een door u verkregen fiscaal advies. Wij voorzien u van een frisse kijk op uw fiscale vraagstuk.

Ook voor belastingadviseurs en accountants

Loopt u als belastingadviseur of accountant tegen een fiscale vraag aan of vindt u het prettig om over een fiscale vraag met een specialist te overleggen? Ook dan kunt u bij Vink Fiscale Advocatuur in Amsterdam terecht. Zo komt u tot juist, fiscaal advies.

Houdt een geschil met de Belastingdienst u bezig, dan kunnen wij u hierin ondersteunen.