Menu

Ons team

Joep Vink | Advocaat-Belastingkundige

Joep Vink | Advocaat-Belastingkundige

Out of the box

Wie verder kijkt, ziet meer. Problemen zijn voor Joep een uitdaging. Of het nu gaat om een fiscaal advies of een geschil met de Belastingdienst, met deskundigheid en creativiteit wordt voor u een beter eindresultaat bereikt.

Met bijna dertig jaar ervaring, gedegen kennis van het fiscale en civiele recht is Joep een veelzijdige zwaargewicht. Als advocaat-belastingkundige is Joep gespecialiseerd in fiscale bezwaar- en beroepsprocedures.

Joep is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen, de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, het Register Estate Planners en de Vereniging voor Belastingwetenschap.

Joep is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het rechtsgebied Belastingrecht. Deze registratie verplicht Joep elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

020 – 215 93 21
jfmvink@vink.tax
linkedin.com/in/jfm-vink

Laura Ligthart | Advocaat-Belastingkundige

Laura Ligthart | Advocaat-Belastingkundige

Een cliënt kan op ons rekenen

Aandacht voor de specifieke belangen van de cliënt staat bij Laura voorop. Elke zaak en elk advies is uniek en heeft een eigen verhaal. Ze is betrokken bij haar cliënten en hecht waarde aan een open en heldere communicatie waarbij zij korte lijnen hanteert.

Laura adviseert, assisteert en procedeert wanneer nodig. Laura is als advocaat verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten en aspirant-lid van de Nederlandse Vereniging van jonge Advocaten-Belastingkundigen.

Laura is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het rechtsgebied Belastingrecht. Deze registratie verplicht Laura elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

020 – 215 93 22
lmligthart@vink.tax
linkedin.com/in/lm-ligthart

Ashley Le | Belastingadviseur

Ashley Le | Advocaat

Opereren vanuit kennis

De behandeling van een adviesvraag of conflict begint met een strategische aanpak. Ashley verdiept zich graag in de daarbij opkomende vragen, gedreven op zoek naar antwoorden. Met zowel een civiele als fiscale master op zak heeft Ashley oog voor de verschillende facetten van een fiscale zaak.

Gedurende haar studie liep zij meerdere stages, zowel in de civiele als fiscale praktijk. Ashley heeft hierdoor een veelzijdige en diverse ervaring opgebouwd.

020 – 215 93 23
ale@vink.tax
linkedin.com/in/a-le


Vacature

Join our team!

Ben jij een tweede of derdejaars bachelor student of masterstudent Fiscaal recht? En ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je vanaf dag één volledig meedraait in de dagelijkse praktijk van ons kantoor? Solliciteer dan direct naar een stageplek.

Klik hier voor de volledige vacature