Menu

Ons team

Joep Vink | Advocaat-Belastingkundige

Joep Vink | Advocaat-Belastingkundige

Out of the box

Wie verder kijkt, ziet meer. Problemen zijn voor Joep een uitdaging. Of het nu gaat om een fiscaal advies of een geschil met de Belastingdienst, met deskundigheid en creativiteit wordt voor u een beter eindresultaat bereikt.

Met bijna dertig jaar ervaring, gedegen kennis van het fiscale en civiele recht is Joep een veelzijdige zwaargewicht. Als advocaat-belastingkundige is Joep gespecialiseerd in fiscale bezwaar- en beroepsprocedures.

Joep is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen, de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, het Register Estate Planners en de Vereniging voor Belastingwetenschap.

Joep is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het rechtsgebied Belastingrecht. Deze registratie verplicht Joep elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

020 – 215 93 21
jfmvink@vink.tax
linkedin.com/in/jfm-vink

 


Vacature

Join our team!

Ben jij een tweede of derdejaars bachelor student of masterstudent Fiscaal recht? En ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je vanaf dag één volledig meedraait in de dagelijkse praktijk van ons kantoor? Solliciteer dan direct naar een stageplek.

Klik hier voor de volledige vacature